Sudskiprevodi.mk е релативно нова компанија специјализирана за преведувачки и интелектуални услуги.

Нашата мисија е да станеме главен посредник за јазици помеѓу вас и вашите клиенти. Со нашите професионални и лиценцирани преведувачи пристапуваме кон секој текст, мал или голем, со еднаква грижа и професионализам, исполнувајќи ги сите рокови.